Durf jij het aan?
JUMPSCOOL

Adrenaline junk of Atleet? Push jij jezelf graag tot het uiterste? Heb jij lef én discipline? Dan is JumpScool echt iets voor jou! Tijdens een cursus van 10 lessen leer jij van onze Jump Masters de vetste Stunts & Tricks. De kick-off lessen vinden plaats in de week van <DATUM> en de daadwerkelijke cursus start in de week van <DATUM>. Meld je vandaag nog aan, want let op: vol = vol!

Nog geen 7 jaar?

Trampolinespringen alleen geschikt voor de grotere waaghalzen? Zeker niet! Ook de allerkleinste zijn gek op onze Trampolines. En daarom hebben wij speciaal voor ouders met kinderen van 1,5 t/m 6 jaar Mini Jump op het programma staan: een superleuke én veilige manier om te leren springen, rollen en vallen.

Het origineelste cadeau!
JUMP XL CADEAUBON

Ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Wat dacht je van de Jump XL Cadeaubon! Want wat is er nou nóg leuker dan een Jumpsessie? Euhm.. Niks! Verras daarom iemand met een Jump XL Cadeaubon en Jumpen maar! Er is altijd een reden om samen een gat in de lucht te springen!

Werken bij Jump XL
Vacatures

Voor onze bestaande en nieuw te openen parken zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers. Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan? Jump dan direct onze sollicitaties in! Stuur een e-mail met je motivatiebrief en je C.V. naar: 

Openingstijden

Jump XL Bruxelles

De Jump XL Trampolineparken zijn dagelijks geopend. De ruime openingstijden bieden veel vrijheid voor het plannen van een Jumpsessie op het moment dat het jou uitkomt. Op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag zijn onze vestigingen eerder geopend en start de dag met Mini Jump. De Jump Arena is dan speciaal gereserveerd voor kids van 1,5 t/m 6 jaar. Daarna start het Vrij Jumpen voor iedereen vanaf 7 jaar. Er worden gedurende deze openingstijden ook Lessen aangeboden, zoals JumpScool.

Alle openingstijden

...
Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...