Over ons

FAQ

Jumpen is feitelijk het springen op Trampolines. Jump XL brengt Jumpen echter naar een hoger niveau. Zo vind je in onze parken niet alleen een groot aantal aaneengesloten Trampolines, maar ook Jump-gerelateerde attracties zoals een Jump Tower, een Dodge Ball Arena en een Ninja Course. Verder zijn de er Trampolines in allerlei soorten en maten, zoals een lange Tumbling Lane of een schuin aflopende Waterfall Trampoline. Er zijn tal van mogelijkheden voor elk niveau en alle leeftijden. Elke Jump XL vestiging is uniek en heeft een eigen mix aan attracties, daarom vind je niet elke attractie terug in elke vestiging.

Ja. Het dragen van Jumpsokken is verplicht voor iedereen die de Jump Arena betreedt, dus ook als je niet actief gaat Jumpen. De redenen hiervoor zijn veiligheid en hygiëne. Jumpsokken zijn voor 2.50 verkrijgbaar aan de kassa in het park.

Een bril dragen is toegestaan. De kans bestaat echter dat de bril beschadigt of zoek raakt tijdens het Jumpen. Het dragen van een bril is daarom op eigen risico.

Het springen op de Trampolines is geschikt tot een persoonlijk gewicht van maximaal 120 kg.

Indien de ouders/ begeleiders niet mee de Jump Arena op gaan om mee te Jumpen, dan hoeven zij ook geen entree te betalen. Ouders en begeleiders zijn van harte welkom in het horeca gedeelte van ons park, waar zij onder het genot van iets te eten of te drinken uitzicht hebben op de Jump Arena.

Het is niet toegestaan om eigen eten en/of drinken mee te nemen. Maar in onze horeca vind je een uitgebreid aanbod tegen vriendelijke prijzen.

Ja, in de Jump XL parken is een WiFi netwerk voor onze gasten aanwezig.

Nee, voor de veiligheid van moeder en kind is het niet toegestaan om te springen als je zwanger bent.

Bij reguliere Jumpsessies is het verstandig om 20 - 30 minuten voordat je Jumpsessie begint aanwezig te zijn. Je krijgt namelijk eerst nog uitleg en veiligheidsinstructies. Komen jullie met een hele groep voor bijvoorbeeld een Kinderfeestje (Jump Party)? Dan adviseren we je om 30 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Wanneer je vooraf alvast per persoon een Waiver afdrukt en ondertekend, dan scheelt dat ook weer tijd aan de kassa.

Jumpen is voor (bijna) alle leeftijden! De intensiteit van het Jumpen hangt natuurlijk af van iemands leeftijd en conditie. Voor de allerkleinsten (van 1,5 t/m 6 jaar) hebben we de speciale Mini Jump uren, waar kleine Jumpers onder begeleiding kunnen rollen en kruipen op de zachte Trampolinevelden. Jumpen tijdens de reguliere uren is toegestaan vanaf 7 jaar.

Er is geen maximale leeftijd. Zolang iemand een goede conditie en geen lichamelijke ongemakken heeft die het Jumpen hinderen is hij/zij van harte welkom.

Ja hoor. De broer(s) en/of zus(sen) van kinderen van 1,5 t/m 6 jaar die deelnemen aan Mini Jump, mogen tijdens de Mini Jump uren toch voorzichtig mee springen. Zij betalen dan, net als hun jongere broer of zusje, ook het Mini Jump tarief.

Ja, in verband met de huidige coronamaatregelen is het verplicht om vooraf online te reserveren. Zonder vooraf geboekte reservering (tijdslot) kan geen toegang worden verleend tot onze parken.

Ja, dat kan op basis van beschikbaarheid. Je kunt daarvoor een e-mail sturen naar het park van jouw keuze of het contactformulier invullen via onze website. Kijk hiervoor bij het kopje ‘Groepen’.

Een actueel overzicht van de openingstijden van het door jou geselecteerde park vind je onder het kopje ‘Openingstijden’ op de website. Gedurende de schoolvakanties werken we met aangepaste, ruimere openingstijden.

Nee, niet op elk tijdstip. De Jumpsessies starten telkens op het halve of op het hele uur. Elke Jumpsessie duurt één tot twee uur. Je kunt meerdere Jumpsessies achter elkaar reserveren.

Meestal wel, maar het kan voorkomen dat een attractie per uur slechts gedeeltelijk open is. I.v.m. de veiligheid. In die gevallen worden de personeelsleden (Jump Masters) gerouleerd, omdat er voor het waarborgen van de veiligheid een personeelslid bij de attractie moet staan. Dit geldt voor de volgende attracties: High performance, Twister, Trapeze en de Jump Tower. Neem contact op met jouw favoriete Jump XL park voor de werkwijze per vestiging.

Jazeker, we bieden het cursuspakket van JumpScool aan en hebben daarnaast ook Jump Fitness lessen. De JumpScool cursus is voor iedereen vanaf 7 jaar. Gedurende een cursus van 10 lessen leer jij de gaafste Tricks onder leiding van onze Jump Masters. Met Jump Fitness volg je Fitnesslessen op de Trampolines. Deze work-outs zijn echte Fat Burners. Door de vering van de Trampolines is Jump Fit minder belastend voor je gewrichten dan bijvoorbeeld hardlopen en is zelfs driemaal zo effectief. Kijk bij het kopje ‘Lessen & Activiteiten’ voor meer informatie over onze lessen.

Elke Jump XL vestiging heeft een eigen lesrooster en organiseert zelf lessen en activiteiten zoals Jump Fitness, JumpScool en Mini Jump. Kijk op de pagina van jouw favoriete vestiging bij het kopje ‘openingstijden’ voor een actueel overzicht.

En óf dat kan! Het zal een onvergetelijk kinderfeest worden. We bieden hiervoor diverse arrangementen zodat de kinderen na het Jumpen nog iets lekkers krijgen. Verder kan er binnen deze arrangementen gekozen worden voor een Jumpsessie van 60 of 120 minuten. Kijk bij het kopje ‘Feestjes & Arrangementen’ voor meer informatie.  

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...