GROEPEN

FUN XL

Stel jullie ideale Groepsarrangement samen en Jumpen maar!

Boek arrangement

Stel jullie ideale Groepsarrangement samen en Jumpen maar!

Ben je op zoek naar een originele en actieve invulling van een uitje met je vrienden, familie, collega’s, buurtvereniging of sportvereniging? Dan is een Groepsuitje bij Jump XL de ideale activiteit voor jullie! Onze parken hebben zeer ruime openingstijden, dus we zijn flexibel in onze planning, ook buiten openingstijden zijn er mogelijkheden. Verder is Jumpen geschikt voor alle leeftijden en Jumpers van elk niveau. Het gaat er niet om hoe goed je bent, het gaat erom dat je samen lol hebt. Behalve heel veel Trampolines vind je bij ons ook tal van Trampoline gerelateerde Attracties met voor ieder wat wils. Daag elkaar uit voor een potje Dodge Ball, zoek het hogerop en spring van de Jump Tower of Jump lekker rond op de Trampolines en Jump Obstacles. Er is genoeg te doen! Onze Jump Masters zijn er uiteraard om toezicht te houden en om jullie hier en daar wat tips te geven. Indien gewenst kunnen jullie aansluitend gebruikmaken van de gezellige horeca gelegenheid om lekker even na te praten en te genieten van een hapje en drankje.

Groepstarieven
Op zoek naar een Groepsuitje? Wij denken graag met je mee over het samenstellen van het ideale Jump arrangement voor een Teambuildingsuitje, Familiedag, Bedrijfsuitje, Vrijgezellenfeest, Buurtvereniging, Sportvereniging of andere groepsactiviteiten. Neem contact met ons op voor het bespreken van jullie wensen en de mogelijkheden. 

Fun XL

Groepen

Wij denken graag met je mee over het samenstellen van het ideale Jump arrangement voor een Teambuildingsuitje, Familiedag, Bedrijfsuitje, Vrijgezellenfeest, Buurtvereniging, Sportvereniging of andere groepsactiviteiten.

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...