JumpScool

FEEL THE ADRENALINE

FEEL THE ADRENALINE

Adrenaline junk of Atleet? Push jij jezelf graag tot het uiterste? Heb jij lef én discipline? Dan is JumpScool echt iets voor jou!

Tijdens een cursus van 10 lessen leer jij van onze Jump Masters de vetste Stunts & Tricks. Voorafgaand aan de cursus neem je deel aan een kick-off les waarin jouw niveau bepaald wordt en we je bij de juiste groep op het juiste Level indelen. Na de 10 lessen leer jij precies de Tricks die bij jouw niveau en persoonlijke doelen passen. De één leert snel, de ander oefent graag iets langer, daarom is het dus niet zo dat je na 10 lessen automatisch een Level doorschuift. Je kunt dus meerdere keren deelnemen aan een bepaald cursuslevel. Je stroomt door naar het volgende Level indien je aan het einde van de cursus 80% van de Tricks met een voldoende uitvoert. Je ontvangt dan ook een JUMPSCOOL diploma voor dat Level.

Dit zijn de 3 Levels:

 1. Rule the Basics
 2. Challenge the Master
 3. Master in Movement

Per cursuspakket ontvang je:

 • 1 kick-off les*
 • 10 cursuslessen
 • 1 Bring a Friend les**
 • 1 JumpScool T-shirt
 • Jumpsokken bij elke les
 • 30 minuten extra gratis Jumpen bij elke Jumpsessie***

Prijzen:

 1. cursuspakket: 120.00
 2. cursuspakketten: 220.00
 3. cursuspakketten: 300.00

Bovenstaande prijzen gelden wanneer je je voor meerdere cursussen in één keer aanmeld. Indien je per keer een vervolgcursus bij wilt boeken kost het 120.00 voor de eerste cursus en de volgende cursus kost dan telkens 110.00.****

Ik heb vaker aan een JumpScool cursus deelgenomen:
Ik wil mij inschrijven voor:
Het niveau waarin ik verwacht ingedeeld te worden:
Maat Jumpsokken:

* Na de kick-off les kun je alsnog beslissen om wel/niet door te gaan met de cursus. Mocht je besluiten dat de cursus JumpScool toch niets voor jou is, dan zal er een bedrag van 13.99 voor de kick-off les worden berekend.

** De Bring a Friend les is een les ter afsluiting van de cursus. Hier mag je samen met één vriend of vriendin komen Jumpen om te laten zien wat je allemaal geleerd hebt.

*** Gedurende de JumpScool cursus ontvang je met de speciale code op jouw JumpScool member pass 30 minuten extra Jumpen gratis bij de losse Jumpsessies die je gedurende de cursus periode boekt. Zo betaal je dus bij een Vrij Jumpen sessie van 90 minuten slechts voor 60 minuten. Op die manier heb je nog meer tijd om jouw Tricks ook buiten de lestijden de oefenen!

**** De korting is gebaseerd op afname van meerdere cursusreeksen in één keer en is geldig voor één persoon.

Mochten er beperkende maatregelen komen i.v.m. de bestrijding van Corona, dan dienen wij uiteraard de maatregelen van het RIVM op te volgen en kunnen cursussen mogelijk uitgesteld worden.

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...