Over ons

Voor wie (niet)?

Voor wie (niet)?

Jumpen bij Jump XL is in principe voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een leuk en actief uitje met de kids, een dagje weg met het hele gezin, een gezellige activiteit met een groep vrienden of vriendinnen of misschien zelfs een originele date? Jumpen is het antwoord!

Jumpen is een sportieve en daarmee intensieve en fysiek zware bezigheid. Het is dan ook niet toegestaan om te gaan Jumpen met een medische conditie die kan leiden tot letsel bij jezelf of bij anderen. Hieronder valt ook zwangerschap. Jumpsquare biedt professionele Trampolines, die geschikt zijn voor personen tot 120 kilo. De minimale leeftijd voor het betreden van de Trampolines is 7 jaar (gemiddeld 1.40 m.). In het geval van twijfel, houden wij ons het recht voor om naar je legitimatie te vragen. Neem voor de zekerheid je legitimatie mee om teleurstelling te voorkomen. Nog geen 7 jaar? Kom dan naar Mini Jump. Dit is Jumpen op speciale tijdsblokken voor de allerkleinsten van 1,5 tot en met 6 jaar.

Aansprakelijkheids- en Vrijwaringsformulier

  • Vanaf 18 jaar mag je zelf de Waiver* tekenen en mag je Jumpen zonder begeleiding.
  • Jongeren van 12 t/m 15 jaar mogen Jumpen zonder begeleiding, maar een volwassene (18+) dient de Waiver* online te ondertekenen.
  • Jongeren van 7 t/m 11 jaar kunnen alleen komen Jumpen onder begeleiding. De begeleider tekent de Waiver* en dient toezicht te houden tijdens het Jumpen vanaf het terras. In de Jump Arena zijn uiteraard te allen tijde Jump Masters aanwezig die toezicht houden op de hele Arena.

*Het Aansprakelijkheids- en Vrijwaringsformulier.

Kom je Jumpen? Teken dan de Waiver alvast online, dat is gemakkelijker, maar daardoor kun je ook sneller inchecken bij de kassa. Klik hieronder op de vestiging van jouw bezoek.

Brussel  

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...