Tarieven

Een overzicht van alle tarieven

Een overzicht van alle tarieven

Goed om te weten: 

  • Het aantal en het type attracties verschilt per park, kijk bij het kopje ‘Binnenkijken’ welke attracties je bij de vestiging van jouw keuze kan verwachten.

Vrij Jumpen

Klaar voor het echte werk? Jumping is bij ons serious business! Ervaar het gevoel van ultieme vrijheid op de Trampolines. Tijdens Vrij Jumpen heb je toegang tot de hele Jump Arena en alle attracties.

120 min. Vrij Jumpen 18.00 p.p.
60 min. Vrij Jumpen 10.00 p.p.
Reserveren

Mini Jump

Ook de allerkleinsten zijn gek op onze Trampolines. Daarom is er Mini Jump speciaal voor kids van 1,5 t/m 6 jaar. Begeleiding (min. 18 jaar) is verplicht. Deze begeleidende persoon heeft gratis toegang en hoeft enkel Jumpsokken à 2.50 aan te schaffen. Broers en zussen ouder dan 6 jaar mogen tegen het Mini Jump tarief voorzichtig mee Jumpen.

60 min. Mini Jump 15.50 p.p.
Reserveren

Cadeaubon

Ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Verras iemand dan met een Jump XL cadeaubon! Je bepaalt zelf het te besteden bedrag en de ontvanger van de cadeaubon bepaalt zelf het type Jumpsessie dat hij/zij hiermee boekt. De cadeaubon kan ook gebruikt worden voor de het kopen van een drankje, iets lekkers te eten of voor de aankoop van onze merchandise. De Jump XL Cadeaubon is verkrijgbaar aan de kassa in het park.

Cadeaubon

JumpScool

Wil jij de vetste Trampoline Tricks leren? Meld je dan aan voor een cursus JumpScool en ‘Train to Jump like Boaz & Dante!’

Een cursus JumpScool bestaat uit: 1 kick-off les, 10 cursus lessen, 1 Bring a Friend les, 1 JumpScool T-Shirt, Jumpsokken bij elke les, 30 minuten extra gratis Jumpen bij elke losse Jumpsessie.

1 Cursus JumpScool 120.00 p.p.
2 Cursussen JumpScool 220.00 p.p.
3 Cursussen JumpScool 300.00 p.p.
Meer info

Jump Fitness

Met Jump Fitness werk je aan een goede conditie, je versterkt je spieren en je verbetert je coördinatie en reactievermogen. Maar misschien nog wel belangrijker: je sport in een groep, dus fun gegarandeerd! We verzoeken je om je voor elke les aan te melden, want: vol = vol.

Les Jump Fitness 12.00 p.p.
Reserveren

Arrangementen

XL

Jump Party XL is te boeken vanaf 8 personen. Bij dit arrangement ontvang je bovenop de Jumpsessie per persoon een zakje Popcorn per kind, een kan Jump Juice en een gift pack voor de jarige. Ook wordt er speciaal voor jullie feestje een tafel gereserveerd. Een paar Jumpsokken voor 2.00 in plaats van 2.50 voor deelnemers.

120 min.22.50 p.p.
Reserveren

L

Jump Party L is te boeken vanaf 8 personen. Bij dit arrangement ontvang je bovenop de Jumpsessie per persoon een zakje Popcorn per kind, een kan Jump Juice en een gift pack voor de jarige. Ook wordt er speciaal voor jullie feestje een tafel gereserveerd. Een paar Jumpsokken voor 2.00 in plaats van 2.50 voor deelnemers.

60 min.14.50 p.p.
Reserveren

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...