CHALLENGE ZONE

LET THE GAMES BEGIN

De Challenge Zone is ideaal voor iedereen die wel in is voor een uitdaging. Tegen wie neem jij het op? Je vrienden, familie, klasgenootjes of misschien wel jezelf?

Koop tickets

Wie daag jij uit?

Let the games begin

De Challenge Zone is ideaal voor iedereen die wel in is voor een uitdaging. Tegen wie neem jij het op? Je vrienden, familie, klasgenootjes of misschien wel jezelf? Met attracties zoals de Ninja Course en de Battle Beam is altijd wel een Challenge die bij jullie past. Ga de strijd aan, maar nog belangrijker: have fun!

Ninja Course.

Release the Ninja within! Alleen de koelste kikker, met de juiste snelheid, coördinatie, kracht en behendigheid haalt de overkant van dit spannende hindernisparcours. Klim en klauter over de vreemdste obstakels, duik op tijd weg, bewaar voortdurend je evenwicht; alleen dan haal je de overkant. Wie van jullie is het snelst?

Foam Pit.

Oefen je nieuwste Tricks voluit, zonder de angst om hard te vallen. Dat kan bij onze Foam Pits. Je jumpt vanaf een Jump blok of vliegt vanaf een Waterfall Trampoline zo de schuimblokken in. Touch down! Het verbeteren van je Stunts is nog nooit zo comfortabel en veilig geweest*.

*Let er bij de Foam Pit op dat je niet op je hoofd landt.

Battle Beam.

Duelleren als een ware gladiator: dat is de Battle Beam! Bewaar je evenwicht, vang de klappen op van de Battlestick van je tegenstander en probeer hem/haar van de balk te krijgen. Ben jij de sterkste? Dan ben jij de winnaar van dit één-op-één duel! Let the battle begin!

1/1
Elke dag geopend
Al vanaf 7.99 incl. sokken (Die je mag houden)
Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...