MAIN COURT

ERVAAR ULTIEME VRIJHEID

De MAIN COURT is vaak de grootste Zone en bestaat uit een veld van aaneengesloten Trampolines. De mogelijkheden in deze Zone zijn eindeloos! Jump van Trampoline naar Trampoline, Jump zo hoog als je durft of leer nieuwe Tricks. Jong en oud en van elk niveau, hier ervaar je het gevoel van ultieme vrijheid.

Koop tickets

Let yourself go

ERVAAR ULTIEME VRIJHEID

De MAIN COURT is het centrale punt in de Jump Arena. De mogelijkheden in deze Zone zijn eindeloos! Jump van Trampoline naar Trampoline, Jump zo hoog als je durft of leer elkaar nieuwe Tricks. Het gaat er niet om hoe goed je bent, het gaat erom dat je lol hebt! Wie van bewegen houdt en graag plezier maakt zal het geweldig vinden. Jong en oud en van elk niveau, laat jezelf gaan ervaar het gevoel van ultieme vrijheid.

Waterfall Trampolines.

Spring hoger en vlieg verder met onze Waterfall Trampoline. Op deze Trampoline leer je de beste Tricks, je springt omhoog, zweeft door de lucht en landt daarna veilig in de Foam Pit of op de BigAirBag®. De Waterfall Trampoline is speciaal ontworpen om je gemakkelijker richting de Foam Pit of de BigAirBag® te ‘lanceren’. Jump it off!

Tumbling Lane.
1/1

Meer over deze wereld

Main Court

De MAIN COURT is geschikt voor Jumpers van elk niveau. Voor de beginnende Jumpers is deze Zone ideaal om te ontdekken hoe hard een Trampoline veert, hoe je remt, noem maar op. Er is ruimte genoeg om het uit te proberen. Dat geldt ook voor de ervaren Jumpers. Het Trampolineveld biedt genoeg ruimte om de nieuwste Tricks te leren.

Elke dag geopend
Al vanaf 7.99 incl. sokken (Die je mag houden)
Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...